Deputatul USR, Iulian Bulai: Eminescu ar fi votat „fără penali în funcții publice”. Replica jurnalistului Mirel Curea: Poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!”

2 min read
Deputatul USR, Iulian Bulai: Eminescu ar fi votat „fără penali în funcții publice”. Replica jurnalistului Mirel Curea: Poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!”

Deputatul USR, Iulian Bulai, a avut un schimb indirect de replici cu jurnalistul Evz, Mirel Curea.
Cu ocazia Zilei lui Mihai Eminescu, Ziua Culturii Naționale, deputatul Bulai a scris pe facebook următorul mesaj: „Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!”.
Cea mai apreciată replică i-a aparținut jurnalistului Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei: „Ați fi fost în mare încurcătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!””.
Comentariul lui Mirel Curea a fost de departe cel mai apreciat de vizitatorii paginii deputatul USR,  strângând peste 1.300 de reacții.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.