Zile de vară memorabile cu WMF

2 min read
Zile de vară memorabile cu WMF

Produsele must-have pentru o zi specială by WMF
Ce-ar fi o petrecere de vară, fără o băutură fresh care să mai potolească efectele căldurii?
Invitații tăi vor aprecia gustul desăvârșit al preparatelor realizate cu ajutorul electrocasnicelor WMF. Acestea sunt realizate din Cromargan®️, un aliaj unic din inox 18/10, foarte lucios sau mat satinat, patentat WMF. Pentru a începe petrecerea cum se cuvine, îți recomandăm să pregătești un smoothie fresh, folosind blenderul WMF KITCHENminis, echipat cu 6 lame din inox și tehnologia WMF Perfect Cut, ce mixează cu succes chiar și cele mai dure ingrediente.

Motorul puternic de 400 W cu cele 5 trepte de viteză și funcția Pulse, îți vor crea un smoothie fin, cu textură cremoasă. Poți alege orice mix de ingrediente, cu blenderul WMF KITCHENminis obții o băutură savuroasă de vară, pentru zile de neuitat, alături de cei apropiați.
Stake-ul perfect? Doar cu WMF Lono Master Grill
Momentele unice se trăiesc alături de prieteni, iar un prânz delicios este cel mai bun prilej de apropiere cu cei dragi. Grătarul electric WMF Lono Master Grill conturează o experiență culinară deosebită pentru tine și invitații tăi. Lono Master de la WMF este un grill inovator, ce dispune de 2 plăci detașabile, a căror temperatură poate fi ajustată individual în orice moment. Smart right?
#Goodtoknow Datorită accesoriilor ce oferă protecție împotriva vântului, ziua va fi un succes. Chiar și pe o vreme mai puțin favorabilă, preparatul tău își pastrează gustul excepțional!
Evenimentul s-a încheiat, invitații au fost plăcut impresionați, iar acum urmează momentul cel mai puțin așteptat … curățenia. Însă, WMF te salvează și din această situație, deoarece plăcile și tăvița pentru colectarea sucului sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase, pentru o curățare imediată.
Organizează și tu o #zidevarămemorabilă cu ajutorul electrocasnicelor WMF!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.