10 taţi celebri care sunt gemenii propriilor fii

2 min read
10 taţi celebri care sunt gemenii propriilor fii

Citeşte şi: Mame vedete şi fiice care le seamănă
Surse: dailymail.co.uk, edition.cnn.com, edition.popsugar.com, oprahmag.com, latimes.com, royal.uk, people.com
Sursă foto principală: instagram.com/scotteastwood/

Arnold Schwarzenegger şi fiul său, Patrick
Patrick a călcat pe urmele tatălui său, urmând cursuri de actorie în cadrul „Brentwood School”. A declarat la un moment dat că şi-a dorit mereu să-şi clădească o carieră pe cont propriu, fără a profita de celebritatea acestuia: „Tata ar fi procedat precum „Haide să te prezint unui agent sau unui manager”, dar eu nu am vrut să-i folosesc agenţii sau managerul…”.
Sursă foto: instagram.com/patrickschwarzenegger/

David Beckham, tatăl lui Brooklyn
Fiul cel mare al cuplului format din Victoria şi David Beckham are o carieră de fotograf şi este implicat şi în modelling. Brooklyn mai are doi fraţi şi o soră: Romeo, Cruz şi Harper.
Sursă foto: instagram.com/brooklynbeckham/

Chris Martin şi Moses
Şi între celebrul muzician şi fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow, Chris Martin, există o asemănare demnă de luat în seamă. Anul acesta, în primăvară, Moses a împlinit vârsta de 14 ani.
Sursă foto: instagram.com/chrismartinfeed/

Dennis şi Jack Quaid
Chiar dacă are părinţi faimoşi (actorii Dennis Quaid şi actriţa Meg Ryan), Jack a ales să pornească singur pe drumul actoriei.
În cadrul unui show la care a participat în această toamnă, Dennis Quaid a spus cât este de mândru de fiul său: „Agentul meu a vrut să-l reprezinte şi el a spus nu, „Vreau să fac totul pe cont propriu”.
Sursă foto: captură Youtube.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.