100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut

2 min read
100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut

Urări pentru mămici care au născut

M-am bucurat enorm pentru voi când am auzit minunata veste!!! Felicitări, să fiți sănătoși și sper din suflet ca noul bebe să vă aducă în viață doar fericire, bucurii și momente pline de mândrie!
Ai adus pe lume o dulceață de fetiță! Să fie fericită, veselă și să aibă parte de tot bine din lume! Iar tu să fii o mămică mândră și fericită!
Vă doresc o viață binecuvântată, liniște, iubire și să vă bucurați de minunata voastră familie!
Tocmai ai adus pe lume o adevărată minune, de acum viața ta va fi binecuvântată și plină de bucurii! Să fiți fericiți și sănătoși!
D-zeu te-a binecuvântat cu o minune de copil! Să fiți fericiți și să vă bucurați unul de celălalt!
Felicitări pentru cel mic! Ai visat la o familie frumoasă, iar astăzi dorința ți-a fost împlinită! Mă bucur mult pentru tine!
Suntem extrem de fericiți pentru tine! Viața ta s-a schimbat pentru totdeauna, ești binecuvântată! Să fiți fericiți și sănătoși!
Ce minune de fetiță ai! Ne bucurăm enorm pentru voi, să vă umple casa de veselie, râsete și fericire! Vă doresc tot binele din lume!
Viața ta tocmai s-a transformat într-o mare aventură! Să ai parte de multă sănătate ca să te bucuri de această minunăție!
Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața ta, bucură-te și sărbătorește venirea pe lume a celui mai frumos bebeluș din lume! Vă transmit toate gândurile mele bune, să fiți fericiți și să aveți parte numai de bucurii!
Doamne, ce frumusețe de băiat ai născut! Îți doresc din toată inima să-ți aducă numai bucurii!
Iată că a sosit și momentul mult așteptat! Mă bucur foarte mult că sunteți bine și de-abia aștept să vă văd!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.