12 copii în 12 ani. Cum arată mama care a fost însărcinată 9 ani din viață

O mamă casnică tocmai și-a întâmpinat cel de-al doisprezecelea copil în 12 ani!
În urmă cu o săptămâna, Courtney Rogers, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Chris, pastorul bisericii, în vârstă de 34 de ani, i-au urat bun venit pe lume luni celui de-al doisprezecelea copil al lor: o fetiță absolut adorabilă, care a întregit familia deja numeroasă a celor doi. Aceștia au, în total, 6 băieți și 6 fete și spun că se vor opri aici, după 12 ani în care cea mai lungă perioada în care Courtney nu a rămas însărcinată a fost de 7 luni.

„Am ajuns să avem șase fete și șase băieți, așa că nu cred că vom mai avea încă unul , dacă nu vom avea o surpriză”, au spus cei doi, potrivit dailymail.co.uk.
Courtney – al cărei prim copil, Clint, s-a născut în 2010 – a fost hotărâtă să nu se oprească până când ea și Chris nu vor avea 12 copii, precum cuplul format de Steve Martin și Kate Baker în filmul „Cheaper by the Dozen”. Ea a spus: „Este uimitor cum au decurs lucrurile și asta pentru că la început am doar băieți, iar ultimele 6 au fost fete, așa că totul s-a echilibrat”.
Courtney și Chris spun că nu și-a propus niciodată să aibă o familie numeroasă atunci când s-au căsătorit, în 2008. Însă un avort spontan la scurt timp după nuntă i-a făcut să se teamă că nu vor fi binecuvântați niciodată cu niciun copil.
După ce l-au avut pe Clint, primul lor copil, bebelușii au continuat să vină și, odată ce au ajuns la 10, au decis să nu se oprească până când nu ajung la 12. Courtney a declarat: „Clint s-a născut cu trei săptămâni înainte ca eu să împlinesc 26 de ani,

 » sursa: www.qbebe.ro