5 criterii de care să ții cont atunci când alegi combina frigorifică potrivită pentru bucătăria ta (P)

2 min read
5 criterii de care să ții cont atunci când alegi combina frigorifică potrivită pentru bucătăria ta (P)

În zilele călduroase, este extrem de important ca electrocasnicele din bucătărie să facă față temperaturilor ridicate și să păstreze produsele alimentare în stare proaspătă. Astfel, combinele frigorifice sunt elementul de care ai de nevoie pentru a avea o bucătărie modernă, funcțională și adaptabilă la orice anotimp.
Alegerea unei combine frigorifice poate părea o misiune aparent ușoară. De cele mai multe ori, ești tentat să optezi pentru modelul care ți se pare cel mai încăpător sau care se potrivește cel mai bine cu design-ul bucătăriei tale.
Însă, pentru a fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută, trebuie să te asiguri că ai luat în calcul toate caracteristicile și specificațiile pentru acest tip de aparat.
Citește mai departe și descoperă criteriile de care să ții cont atunci când alegi combina frigorifică pentru bucătăria ta:         
⦁ Bugetul disponibil
Combinele frigorifice sunt, în primul rând, o investiție. Este adevărat că prețurile acestora au crescut odată cu evoluția tehnologiilor pentru electrocasnice însă, poți găsi combina frigorifică potrivită pentru fiecare buget. Astfel, prețul unei combine frigorifice pornește de la  1.700 de lei și, în unele cazuri, poate depăși suma de 3.000 de lei. 
Desigur, prețul este calculat în funcție de dotările disponibile și alte caracteristici: tipuri de motoare de răcire, număr de compartimente, durabilitate, accesibilitate etc.          
⦁ Sistemul de răcire 
Sistemele de răcire No Frost sunt cele mai calitative și cele mai populare la ora actuală. Acestea sunt de mai multe tipuri, iar recomandarea profesioniștilor este să alegi o combină frigorifică cu un sistem de răcire No Frost, Full No Frost sau Neo Frost. Astfel de sisteme sunt mai bine izolate fonic, iar motoarele de generație nouă sunt mai silențioase, păstrând liniștea într-o cameră cu bucătărie „open space”.
⦁ Aspectul și compartimentarea 
O combină frigorifică ce atrage cu ușurință atenția cumpărătorului are,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.