65 de mesaje de „La mulți ani!” pentru prietena cea mai bună a fiicei tale

La mulți ani pentru prietena fiicei tale! Ajut-o să scrie o urare!
În afară de faptul că îți poți ajuta fiica să găsească un dar cât mai potrivit, poți să-ți aduci și contribuția pentru compunerea unui mesaj de la mulți ani pentru prietena ei. Implicarea ta în acest demers va fi cu atât mai binevenită cu cât fiica ta are încă o vârstă fragedă și nu are încă suficientă experiență în a-și așterne gândurile pe hârtie. În același timp, îi va prinde bine să îi dai o idee în situația în care oricui i se poate întâmpla să nu aibă inspirație la momentul potrivit, în special când este vorba să creeze o urare de la mulți ani pentru o ființă specială așa cum este cea mai bună prietenă.
Mesajul pe care trebuie să i-l transmiți fiicei tale este că urările de la mulți ani pentru prietene vor aduce multă bucurie și le vor demonstra acestora cât de iubite și de apreciate sunt. Mai ales dacă își dorește să facă o surpriză agreabilă unei persoane care ocupă un loc special în inima ei, urările cu la mulți ani pentru cea mai bună prietenă ar trebui să fie scrise pe o felicitare. Procedând astfel, va avea bucuria să audă, din partea acesteia, cuvinte precum: „Îți mulțumesc pentru urarea cu la mulți ani, prietena mea!”

Sursă poză: istockphoto.com
În cazul în care ai o fetiță aflată în primii ani de școală, arată-i că urările de la mulți pentru o prietenă nu trebuie să fie lungi și complicate, esențial fiind să fie scrise din suflet. De pildă, o poți ajută să scrie mesaje de la mulți ani pentru prietena ei bună care să arate precum sunt cele de mai jos:

„Sper că toate dorințele pe care ți le-ai pus astăzi să ți se îndeplinească!”
„Să ai cea mai frumoasă aniversare pe care ai avut-o vreodată!

 » sursa: www.qbebe.ro