8 lucruri pe care trebuie sa le știe femeile antreprenor online

2 min read
8 lucruri pe care trebuie sa le știe femeile antreprenor online

Cu toate acestea, oportunitatile de crestere a comertului electronic nu se reduc. Se preconizeaza ca vanzarile de comert electronic vor creste cu 85% fata de cele din 2019 pana in 2022, potrivit unui raport al Statista. Cu astfel de previziuni, femeile antreprenor in comert electronic „inarmate” cu o multime de cunostinte, o buna etica a muncii si o pasiune puternica pot avea succes sigur pe piata de astazi.
Fiecare afacere de succes incepe cu o idee grozava insa nici o idee perfecta nu va avea succes fara o planificare atenta. Nu investiti bani in companie pana nu aveti analize atente, obiective inteligente, o metoda de recuperare a banilor si in cele din urma o metoda de a obtine profit. Iata cateva sfaturi pentru a incepe.

1. Un nume mare nu este neaparat mai bun
Multi antreprenori care intra in spatiul comertului electronic considera ca au nevoie de site-uri imense de vanzare cu amanuntul pentru ca produsele lor sa aiba succes. Pentru inceput, este posibil sa nu fie cea mai buna solutie sa va bazati pe alte platforme pentru a va vinde produsele. In majoritatea cazurilor, acestea nu fac niciun fel de marketing pentru dvs. si iau un procent din orice vindeti.
In unele situatii, utilizarea unei platforme specializate precum PrestaShop, WooCommerce sau Magento ar putea fi mai avantajoasa insa este bine sa va informati. Exista multe instrumente gratuitepentru a va construi construi websitul iar daca oricum va ocupati de propriul marketing si directionati trafic catre produsul dvs. puteti pastra profiturile integrale din vanzari.
2. Diferentierea este cheia
Provocarea este sa faceti oamenii sa va cumpere produsul in plus fata de ceea ce cumpara deja. Clientilor le place sa gaseasca cel mai nou, cel mai modern brand sau produs si sa-l prezinte tuturor prietenilor lor asa ca aratati-le ca produsul dvs.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.