Eurolife FFH & Stem Sure lansează prima asigurare din România care acoperă cheltuielile cu tratarea autismului
2 min read Eurolife FFH în parteneiat cu Stem Sure (companie de servicii medicale din domeniul recoltării, procesării și stocării de celule stem) lansează prima asigurare din România care acoperă costurile aferente unui potențial transplant de celule stem la copii pentru tratatea autismului. STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu Stem Sure și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem.
Noul produs de asigurare acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii, în limita sumei de 30,000 RON (echivalentul a 6,000 Euro). Potrivit specialiștilor din domeniu, celulele stem recoltate la naștere prezintă potențialul necesar pentru tratarea autismului, intervenție care se poate efectua inclusiv în România. Tratamentul constă în administrarea unei singure perfuzii, similar unei transfuzii de sânge. În România, costurile asociate procedurii sunt echivalentul a 6,000 de Euro, sumă ce poate fi acoperită integral acum prin asigurarea STEMCare Autism. Asigurarea poate fi încheiată pentru copiii cu vârsta între 0-1,6 luni, prima anuală fiind de 110 lei, prin intermediul companiei Stem Sure.
„STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări România.
„Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani,