A adolescentă de 14 ani a început să adoarmă în timpul orelor. Ce diagnostic grav a primit

2 min read
A adolescentă de 14 ani a început să adoarmă în timpul orelor. Ce diagnostic grav a primit

O femeie din Manchester și-a dus fiica adolescentă în vârstă de 14 ani la un control medical, după ce a aflat că aceasta adormea constant în timpul orelor. În plus, fata începea să dezvolte dureri de cap din ce în ce mai puternice.
Se pare că tânăra adormea pentru că avea o tumoră cerebrală. Cum era de așteptat, la aflarea veștii, mama fetei s-a cutremurat.

Medicii i-au spus femeii că tumora se poate trata, așa că Emily a început chimioterapia la scurt timp după aflarea veștii. Pentru a se asigura că tânăra supraviețuiește, personalul medical i-a spus mamei că sesiunile de chimioterapie trebuie să dureze minim un an.
„A fost singurul copil din Manchester care a finalizat un an de chimioterapie. Din păcate, restul copiilor care au trecut prin același tratament nu au rezistat. Însă Emily nu s-a plâns, nici măcar o dată”, a declarat mama fetei, conform The Mirror.
După ce Emily a finalizat un an întreg de tratament cu chimioterapie, tumora s-a stabilizat, așa că fata a putut să se reîntoarcă acasă și să-și trăiască viața de adolescentă.
Însă fericirea nu a durat mult, pentru că doar câteva luni mai târziu, tumora lui Emily a revenit, de data asta în formă mult mai gravă. Nici chimioterapia nu a mai fost de ajuns, iar starea ei de sănătate s-a tot înrăutățit. A făcut pneumonie, apoi nu a mai putut să respire singură, așa că a fost intubată.

Nici medicii, nici familia, nici prietenii lui Emily nu mai vedeau o scăpare pentru ea. Cu toții credeau că o vor pierde.
„Am stat, pe rând, lângă patul ei și am plâns. Ne-am luat la revedere”, a mai declarat mama sa.
După un timp, s-a întâmplat un miracol (așa cum l-au descris medicii),

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.