A deschis ușa și fiul de 5 ani al vecinei sale i-a spus: „Mama mea a murit în baie”

2 min read
A deschis ușa și fiul de 5 ani al vecinei sale i-a spus: „Mama mea a murit în baie”

Oare tu cum ai reacționa dacă ai auzi un ciocănit neașteptat la ușă după ce s-a întunecat afară? Ai deschide ușa? Și ce ai face dacă da, ai deschide-o, și ai vedea un băiețel cu un bebeluș în brațe în pragul ușii care îți spune că mama lui a murit în baie? 
Jessica Penoyer din San Tan Valley, Arizona, SUA, se pregătea să se bage la somn, când a auzit un ciocănit în ușă. S-a uitat pe geam și l-a văzut pe Salvador Cicalese, fiul vecinei sale, un băiețel de numai 5 ani care ținea strâns în brațe pe sora sa de două luni. Era târziu, așa că nu mică i-a fost surprinderea să îi vadă pe cei doi la ușă. Micuțul Sal a început să îi spună precipitat ce s-a întâmplat, la început Jessica înțelegând că le-a murit câinele. Însă Sal a corectat-o: ”Nu, mama mea a murit în baie. Poți să ai tu grijă de noi acum?”
Citește și: Un copil de 7 ani a sunat la 112 pentru a-și salva mama de bătăile tatălui
Șocată, Jessica a sunat imediat la 911 (numărul de urgențe din SUA) și a fugit în grabă la casa vecinei ei. Se pare că mama celor doi chiar căzuse la duș și era inconștientă în cadă, cu apa încă pornită. Cada se umplea și dacă Jessica nu ar fi ajuns la timp Kaitlyn, mama copiilor, s-ar fi înecat. Aceasta a avut o criză de epilepsie în cadă, după ce a pus copiii la somn. Atunci când a căzut fiul ei a auzit-o și și-a văzut mama inconștientă cu o rană sângerând la cap. Crezând că este moartă, micuțul Sal a rămas calm, s-a dus și și-a luat surioara, înfpsurând-o într-o pătură și a încercat să iasă din casă. Din păcate,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.