A pierdut lupta cu cancerul la doar 33 de ani. „Acum se odihnește în sfârșit în liniște totală”

2 min read
A pierdut lupta cu cancerul la doar 33 de ani. „Acum se odihnește în sfârșit în liniște totală”

O mamă a doi copii a pierdut lupta cu cancerul la doar 33 de ani
Danielle, o mămică din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer intestinal în vara anului 2021. Inițial, medicii au crezut că simptomele sale erau legate de boala Chron, de care femeia suferea încă de la vârstă de 16 ani, însă în urmă investigațiilor amănunțite, cele mai mari temeri ale mămicii s-au adeverit. Trebuia să se lupte cu o boală care, într-un final, i-a curmat viața.

Citește și: O mamă i-a trimis fiului ei cel mai frumos cadou la câteva zile după ce a murit de cancer
Danielle a murit la doar 8 luni după ce a fost diagnosticată cu cancer. A lăsat în urmă doi copii mici, Shae (3 ani) și Arlo (2 ani), cărora a avut grijă să le lase scrisori și felicitări pe care aceștia să le primească în următorii 20 de ani, la fiecare zi de naștere sau eveniment important din viața lor.

Părinții femeii sunt sfâșiati de durere și spun că, în timpul luptei sale cu boala, cei din jur au numit-o pe Danielle „prințesa războinică”, fiindcă se lupta cu toate puterile să învingă cancerul pentru copiii ei.

Citește și: Cum se pregătește o mamă bolnavă de cancer să-și ia rămas-bun de la copiii ei. Ți se rupe sufletul
Mama lui Danielle, Suzi Folley, a scris, pe Facebook, un mesaj emoționant despre fiica ei:
„După opt luni istovitoare în care s-a luptat cu cancerul, acum prințesa noastră războinică se odihnește în sfârșit în liniște totală. Era uluitoare, lumina o cameră cu prezența și zâmbetul său. Avea un dar de a-și sprijini cu ușurință familia și prietenii, oferind sfaturi pline de înțelepciune dincolo de anii ei. De la vârsta de 17 ani,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.