A vrut să ascundă sarcina pentru că soacra ei o urăște

2 min read
A vrut să ascundă sarcina pentru că soacra ei o urăște

Când vine vorba de împărtășirea veștilor despre sarcină, fiecare cuplu are o părere diferită despre când (și cum) să o facă. Din precauție, unii preferă să aștepte trei luni înainte să dezvăluie celor din jur că așteaptă un copil, în timp ce alte cupluri dezvăluie marea veste apropiaților încă din primele clipe sau, din contră, cât mai târziu. Acesta pare să fie cazul unei viitoare mame de peste hotare, care a povestit recent, pe Reddit, că nu vrea să-i spună soacrei sale că este însărcinată. De fapt, ea vrea să aștepte „cel puțin” șase până la nouă luni înainte de a împărtăși vestea – lucru cu care soțul ei nu este deloc de acord.

Vrea să își ascundă sarcina cât mai mult, pentru că soacra ei o urăște
În postarea de pe Reddit, viitoarea mămică este foarte sinceră când vine vorba de relația pe care o are cu soacra. Femeia povestește că este sigură că mama soțului ei nu o place, mai ales că mereu critică toate lucrurile pe care le face.
„Este corect din punct de vedere moral să nu-i spun soacrei mele, pentru cel puțin 6-9 luni, că sunt însărcinata? Soacra mea nu mă place sau, mai bine zis, mă disprețuiește! Nu exagerez, chiar ea mi-a spus acest lucru. A fost atât de supărată pe logodnă noastră și a devenit doar mai rău odată cu trecerea timpului. Mereu are ceva răutăcios de spus la adresa mea. Mă descurc cu ea bine, deoarece încerc să fiu cât mai amabilă posibil, indiferent ce spune (pentru soțul meu), dar tocmai am aflat că suntem însărcinata și aș vrea că familia soțului meu să nu afle. Soacra mea ea a reacționat atât de prost la logodnă noastră nu cu mult timp în urmă, așa că imaginați-vă cum ar reacționa când va află că sunt gravidă.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.