Achiziționați la prețul de 18.54 lei caietul de vacanță pentru clasa a II-a

2 min read
Achiziționați la prețul de 18.54 lei caietul de vacanță pentru clasa a II-a

Continuăm campania de reduceri pentru auxiliarele de vacanță din portofoliul Intuitext.
Caietul de vacanță pentru clasa a II-a reprezintă recapitularea completă a materiei școlare într-un mod atractiv.
Structurat în 8 unități tematice, caietul propune „Jocuri de vacanță”, care vizează dezvoltarea spiritului de observație, a limbajului, a gândirii și a creativității.

Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.
Sarcinile de lucru interactive îi provoacă pe copii să pună în aplicare moduri spectaculoase de petrecere a timpului liber: rețete, jocuri, invenții, filme. 
Fiecare unitate se încheie cu o grilă de autoevaluare care presupune reflecție personală și contribuie la dezvoltarea capacității copiilor de a-și aprecia nivelul cunoștințelor.
Iată și alte produse incluse în oferta Intuitext:
1. Caiet de vacanță pentru clasa pregătitoare
Caietul cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa pregătitoare.
Punctul de pornire pentru fiecare temă îl constituie o imagine – provocare, care stârnește curiozitatea copiilor și creează pentru aceștia atmosfera specifică vacanței.
Caietul pune la dispoziția elevilor provocări, jocuri, activități specifice disciplinelor Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală și, uneori, disciplinei Arte vizuale și abilități practice.
 2. Caiet de vacanță pentru clasa I
Caietul cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii de clasa 1.
Fiecare temă abordată vine ca o provocare, îndemnând elevul să îndeplinească activități interesante în perioada vacanței. Provocarea este realizată într-o manieră interactivă, prin adresare directă, motivantă, care îi stârnește curiozitatea.
 3. Caiet de vacanță pentru clasa a III-a
Caietul cuprinde 7 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa  a III-a.
Caietul de vacanță pentru clasa a III-a vizează: identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.