Adrian Moraru: De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS, oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM PRESĂ

2 min read
Adrian Moraru: De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS, oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM PRESĂ

Consilier general PNL în Primăria Capitalei, Adrian Moraru apreciază că „de câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS” care „oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă”, în ei „zace un drăcușor socialist”, cu referire explicită la secretarul de stat Andreea Moldovan (PLUS) de la Ministerul Sănătății. Comentariile liberalului, fost candidat la Primăria Sectorului 3 din partea PNL-USR-PLUS, vin după ce Andreea Moldovan a afirmat recent despre reducerea orelor de funcționare a magazinelor că „este momentul să ne schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin”.

„Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeți la magazine și nu e bine câte drumuri faceți. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă țină evidența cât de des mergeți la magazin.

De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS. Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viața. Pentru că, nu-i așa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm șamd. De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă.

Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist. Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor in magazinele închise la 18:00”, a scris Adrian Moraru pe pagina sa de Facebook.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.