Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară! A postat primele imagini cu mezina familiei

2 min read
Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară! A postat primele imagini cu mezina familiei

A furat inimile a zeci de telespectatoare care îl urmăresc în serialul „Vlad”, dar Adi Nartea (38 de ani) este al unei singure femei. Acesta a devenit pentru a doua oară tătic de fetiță și este în culmea fericirii. A postat chiar și primele imagini cu micuța Petra, la scurt timp după ce mezina familiei a ajuns acasă, pe data de 7 martie. 
„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.Bine ai venit acasă, Petra!Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, a fost mesajul care a însoțit postarea emoționantă. 

Adrian și Alina Ferinceac formează un cuplu de mai bine de 11 ani și sunt deja părinții unei fetițe de trei ani, Mara. Cei doi au recunoscut că cea de-a doua sarcină nu a fost planificată, dar că sunt extrem de bucuroși că trec din nou prin această etapă. 
Alina a declarat într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea” că a întâmpinat ceva probleme în sarcină, dar a reușit să o ducă la bun sfârșit și a născut o fetiță sănătoasă. De asemenea, a vorbit și despre fricile de viitoare proaspătă mămică, dat fiind faptul că, așa cum spune ea, va fi „dublu mami”. 
„Nu prea am fost cu pofte. Dacă mi-a fost poftă, de obicei noaptea dormeam. Adevărul este că noaptea mi-a fost cel mai rău. După ora 17:00, gata, începea să-mi fie atât de rău (…).
La mine e cu răbdarea, clar. La mine o să fie dublu mami și sper să se mai domolească în partea asta mami, mami de 100 de ori. Eu sper doar să am răbdare suficientă. (…) Mara a dormit mult timp cu noi.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.