ALEGERI BRAGADIRU. AUR acuză PNL de turism electoral. S-A SUNAT LA 112

2 min read
ALEGERI BRAGADIRU. AUR acuză PNL de turism electoral. S-A SUNAT LA 112

PNL și PSD nu se dezic de modul în care au făcut politică până la acest moment și ceea ce a pățit Liviu Dragnea este de domeniul trecutului și nu mai interesează pe nimeni. Acesta a fost condamnat pentru că ar fi organizat aducerea la vot a românilor, turismul electoral este ceva și mai complicat: oamenii sunt aduși la vot din alte localități pentru a modifica scorul electoral.

Se pare că listele electorale suplimentare din Bragadiru încep să crească. Au existat mai multe plângeri penale cu privire la faptul că s-au făcut cărți de identitate pe ultima sută de metri și există locații cu zeci de persoane înregistrate.

Tehnnica flotantului este des utilizată de către PNL și PSD pentru a modifica balanța electorală și a schimba rezultatul alegerilor locale. În acest fel s-a câștigat localitatea Tunari, unde primarul PSD a reușit să obțină mandatul după ce peste 1.000 de persoane din Ialomița, Dâmbovița și Buzău au fost înregistrate și au votat.

Situația se pare că se repetă acum în Bragadiru, unde Costin Ioniță, candidatul AUR, acuză PNL de faptul că a făcut câteva mii de flotante în ultimele trei luni.

Astăzi s-au făcut mai multe apeluri la 112 după ce s-a sesizat un număr mare de persoane care nu erau din localitate și care au venit organizat la vot. Poliția este prezentă și documentează situația. În acest sens s-a deschis deja un dosar penal pentru fraudarea alegerilor.

Prioritățile AUR în Parlamentul R. Moldova: Pedepse pentru crimele de înaltă trădare, subminarea economiei și mituirea alegătorilor, lege pentru memorie, demnitate și identitateDistribuți acest articolAlianța pentru Unirea Românilor a lansat o Proclamației pentru Libertate, care stipulează prioritățile formațiunii în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, fiind convins că singură cale pentru a asigura libertatea, securitatea și nivelul de trai ridicat al cetățenilor R.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.