Alex Dima este tată din nou! Nimeni nu a știut că urmează să aibă încă un copil

2 min read
Alex Dima este tată din nou! Nimeni nu a știut că urmează să aibă încă un copil

Alex Dima și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț de ultimă oră. Jurnalistul a devenit tată din nou, de data aceasta de băiat. Discret din fire, așa cum deja îl știe toată lumea, acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la sarcină sau la planurile de viitor pe care le are cu actuala lui parteneră, dar se vede cu ochiul liber că este în culmea fericirii.
Acesta a ales să facă marele anunț și pentru prietenii săi virtuali, postând chiar o primă imagine din rolul de proaspăt tătic, în urmă cu doar câteva minute. „O minune de copil a venit pe lume! Sunt si tata de baiat! 😄 Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile.
Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare!
Multumesc medicilor si cadrelor medicale de la SANADOR pentru felul in care ne-au inconjurat cu grija si zambete!
Sa fim si sa fiti sanatosi!
#sanatateacastildeviata”, a fost mesajul emoționant care a însoțit imaginea.

Se poate spune că soarele a răsărit din nou pe strada îndrăgitului jurnalist de la „România, te iubesc”, după ce soarta a fost dură cu el și cu familia lui. A trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa când și-a pierdut soția, în urmă cu 13 ani, la doar trei ani de la căsătorie și la scurtă vreme de la venirea pe lume a fetiței lor,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.