Alexandru Matei – Anchetatorii.ro: Medicamente administrate fictiv în spitalele covid din România?

2 min read
Alexandru Matei – Anchetatorii.ro: Medicamente administrate fictiv în spitalele covid din România?

Domnul Alexandru Matei de la Anchetatorii.ro invitat la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 12 Martie a declarat cu privire la situația spitalelor din Romania că asistăm la practici inumane.

Sistemul medical din Romania are niște protocoale ilogice impuse de Ministerul Sănătății pentru că nu se fac autopsii în cazul deceselor de Covid-19. Procurorii din Romania ar trebui să înceapă niște anchete în rem pentru toate aceste cazuri declară Alexandru Matei.

Un pacient externat de Covid-19 de la Institutul Marius Nasta a oferit un interviu pentru Anchetatorii.ro despre experiența traumatizantă prin care a trecut și despre neregulile observate în acest spital. Un lucru grav observat la spitatul Marius Nasta este că în fișa de observație a fost trecut Remdesivir și alte medicamente din protocolul Covid-19 pe care pacientul nu le-a primit în realitate, fiind tratat doar cu paracetamol și codeină.

”În foaia de observație eram trecut că sunt sub tratament cu Remdesivir, insă eu nu am primit acest medicament decât în ziua a cincea. Am fost externat imediat după ce starea mea s-a îmbunătățit și fără un test de control împotriva virusului Covid”, susține pacientul internat la Marius Nasta.

Un alt lucru grav este că noi nu știm exact care este rata de vindecare a pacienților din secțiile ATI din România. Ministerul Sănătății reprezentat prin Vlad Voiculescu, nu publică aceste date, în schimb este interesat să publice pe facebook datele personale ale agenților serciciului de informații externe și ministerul apărării naționale. De pe un IP privat din Ministerul Sănătății au fost furate date personale ale angajaților vaccinați ai Serviciului de Informații Externe din România.

În fișa de observație a unui pacient mort de Covid în luna iulie 2020 se observă că a primit medicamente foarte puternice cum ar fi: midazolam, xanax și un sedativ puternic fentanil. Aceste medicamente sunt administrate probabil pentru ca pacienții sa fie calmi. Această practică a fost folosită și la Spitalul Județean din Sibiu unde a fost dezvăluit felul în care oamenii sunt sedați și legați de pat.

Link către video: https://fb.watch/4eTcS3M3QH/

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.