Alexandru Săraru: „Virusul are program dacă ne luăm după restricțiile guvernului”

2 min read
Alexandru Săraru: „Virusul are program dacă ne luăm după restricțiile guvernului”

Alexandru Săraru, analist politic, a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 29 Martie pentru a discuta despre lansarea AUR în Republica Moldova, protestele din toată țara care au avut loc azi noapte și restricțiile abuzive ale guvernului Cîțu.

„Modalitatea prin care Basarabia să revină înapoi lângă patria mamă este prin voința poporului român sau dacă parlamentul român este de acord și împreună cu o recunoșstere internațională care este obligatorie. Eu cred că demersul partidului AUR este singura modalitate de viitor pentru ca cele două „provincii” să se unească. AUR a demonstrat că nu are frontieră peste Prut prin lansarea partidului AUR în Moldova. Această lansare este un îndemn la unitate națională.” susține Alexandru Săraru.

Întrebat ce părere are despre restricțiile abuzive la guvernului Cîțu, domnul Alexandru Săraru răspunde: „Prin aceste restricții de la ora 18:00 am aflat că virusul are program. Oamenii au început să iasă în stradă pentru că și-au dat seama că aceste restricții sunt niște aberații. Nu poți bloca o întreagă economie pentru interesele unor guvernanți. Premierul Cîțu a spus că sănătatea și educația nu sunt pe primul loc pentru acest guvern. Țara este distrusă si vom vedea nota de plată mai repede decât ne doream în domeniul educației.”

Datoria externă a României a crescut la un total de 125 de miliarde de euro, iar datoria publică este în creștere cu 45% față de finalul anului trecut, arată datele furnizare de BNR. Domnul Alexandru Săraru afirmă că aceste împrumuturi se vor plăti în 10 sau 20 de ani. Aceste datorii vor fi plătite de noi și de copiii noștri, deoarece actuala coaliție nu va mai fi la guvernare în 2024.

Link către video: https://fb.watch/4yF0AneRJY/

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.