Altă moarte suspectă la spitalul din Galați: a rămas orfan de mamă un bebeluș de 3 luni

2 min read
Altă moarte suspectă la spitalul din Galați: a rămas orfan de mamă un bebeluș de 3 luni

Cătălina a ajuns la Spitalul Județean Galați și a primit diagnosticul de criză biliară
În vârstă de 30 de ani, Cătălina era mama unui bebeluș de 3 luni și, pentru că în ultima vreme nu se simțise bine, a luat decizia de a merge la spital. Soțul ei a povestit că la venirea ambulanței femeia avea dureri de fiere și vărsături. Odată ce a ajuns la spital, a primit diagnosticul de criză biliară, s-a spus că urma să fie operată, dar până atunci trebuie să facă un test PCR. 
Într-o intervenție pentru „OBSERVATOR”, soțul Cătălinei a explicat prin ce a trecut aceasta până când a ajuns să fie internată, deși avea dureri: „A aşteptat până seara în urgenţă la 7 jumătate rezultatul PCR. Era pe targă, acuza dureri în zona abdominală.”
După aflarea rezultatului, medicii au hotărât să nu o mai opereze, ci să o ducă într-un salon și să-i administreze un tratament. Între timp, starea tinerei se agravase și a ajuns la ATI. Potrivit sursei citate, bărbatul a precizat ce s-a întâmplat în acea noapte la Spitalul Județean Galați: „Nu o mai operăm, o internăm pe salon să-i punem tratament. Am vrut să iau legătura cu ea în timpul nopţii, să văd cum se simte, dar nu am reuşit. Mi s-a spus că este în stare gravă la reanimare.”

Văzând care era situația, acesta a încercat să-și mute soția la un alt spital. Nu a putut să realizeze acest demers întrucât i s-a spus că făcuse un stop cardiocirculator și că nu putea fi transferată într-o altă unitate medicală. Pentru „OBSERVATOR”, a venit cu următoarele detalii:  „Noaptea n-a fost niciun doctor la ea. Nu a fost nimeni. Am ajuns la ATI, mi s-a spus că este în stare gravă. Mă hotărâsem să o iau,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.