Am 7 copii la 24 de ani și m-am săturat să fiu judecată pentru asta

2 min read
Am 7 copii la 24 de ani și m-am săturat să fiu judecată pentru asta

Are 7 copii la 24 de ani
În mai puțin de 5 ani Melissa Lee a adus pe lume 7 copii și povestește că a rămas șocată în momentul în care a aflat de sarcinile gemelare, mai ales că nu știa să aibă gemeni în familie.

Ea a aflat abia după ce a născut al doilea set de gemeni că mătușa bunicii sale avea o sora geamănă. „Am în familie gemeni, însă eu am aflat acest lucru abia după ce am născut al doilea set de gemeni. Bunica mea a fost cea care mi-a spus că mătușa ei avea o soră geamănă”, explică Melissa.
Citește și: Totul despre sarcina gemelara
Deși pentru ea cei mici sunt un motiv de bucurie, Melissa spune, pe TikTok, că este deseori judecată pentru faptul că „și-a irosit” cei mai buni ani din viată având grijă de 7 copii. Ea a scris: „Când oamenii mă judecă pentru faptul că am 24 de ani și 7 copii. Cel puțin la 40 de ani copiii mei vor fi mari, iar eu îmi voi trăi cea mai bună viață”.

Melissa spune că fiica ei cea mare va împlini șase ani în noiembrie, iar primul ei set de gemeni patru ani, în octombrie. Cel de-al doilea set de gemeni, băiat și fată, va împlini trei ani în septembrie, iar cel de-al treilea set de gemeni va avea un an în luna octombrie a acestui an.

Întrebată dacă are de gând să mai facă și alți copii, Melissa a spus că și-a legat trompele uterine și că nu mai are cum să rămână însărcinată. Ligatura trompelor sau ligatura tubară reprezintă procedeul prin care sunt secționate și ligaturate ambele trompe uterine. Prin întreruperea comunicării dintre trompa uterină și uter, ovulul expulzat de ovar nu va mai putea ajunge în cavitatea uterină și nu se va mai produce fecundarea.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.