Am dus copilul vecinei la școală într-o zi și acum are pretenția să o fac zilnic

2 min read
Am dus copilul vecinei la școală într-o zi și acum are pretenția să o fac zilnic

Iată ce povestește aceasta:
„Fiul meu a început școala anul acesta, care este la 5 minute de mers pe jos de casa în care locuim. Eu mai am un copil de 2 ani și jumătate și încă unul care urmează să se nască pe 10 mai.
Copilul vecinei mele învață la aceeași școală cu fiul meu. Într-o zi, când vremea era ciudată, am zis să fac o faptă bună și să îl duc și pe el la școală, dacă tot mergeam cu băiatul meu. Am făcut asta inclusiv când mama lui a avut o urgență sau când a trebuit să își hrănească bebelușul și nu putea să plece de acasă.
Ieri dimineață, ea mi-a spus că nu își mai permite să își trimită copilul la școală cu taxi-ul și, fiindcă are anxietate, nu poate merge nici cu autobuzul și nici pe jos, așa că are nevoie să-l duc eu zilnic la școală și să îl și iau după-amiaza. Ba mai mult, vrea să am eu grijă de el până la ora 17:00, când se întoarce ea de la bona la care își lasă fiica nou-născută.
Când i-am spus că luna viitoare urmează să nasc, deci nu o voi putea ajuta, mi-a răspuns: „Ei, oricum băiatul tău trebuie să meargă la școală. Ce mai contează un copil în plus?”. Am fost atât de șocată încât nu am răspuns nimic. Noroc că a început copilul meu mic să plângă și am putut pleca imediat, înainte ca situația să devină și mai ciudată decât era deja.
Cum gestionez aceasta situație fară să îmi atrag antipatii din partea vecinei mele? La urma urmei, locuim una lângă cealaltă și așa va fi pentru totdeauna, căci niciuna dintre noi nu plănuiește să se mute prea curând”, a scris mămica pe forumul Mumset.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.