Andrei Busuioc (AUR): Suspectăm o înțelegere între partidele din Republica Moldova împotriva AUR

2 min read
Andrei Busuioc (AUR): Suspectăm o înțelegere între partidele din Republica Moldova împotriva AUR

Distribuie acest articol!
Încercare eșuată de îndepărtarea a Alianței pentru Unirea Românilor din lupta pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. Curtea de Apel Chișinău a declarat ca inadmisibilă sesizarea depusă de Congresul Civic condus de Mark Tkaciuk, fosta mâna dreaptă a lui Vladimir Voronin.
Alianța pentru Unirea Românilor, partidul condus de tânărul Vlad Bilețchi, a creat panică printre politrucii de la Chișinău. AUR a venit cu un program solid, cu experiența din alegerile parlamentare de la București și cu o echipă unionistă.
„Tkaciuk, la ordinul partidelor sistemului, a depus plângere pentru excluderea din campania electorală a partidului AUR Astăzi instanța de judecată ne-a dat dreptate și a considerat că AUR are tot dreptul să fie în această campanie electorală. Vor mai exista așa încercări, vor încearca să ne atace din toate direcțiile, deja suspectăm o înțelegere între cei care credeau că vor obținere cele mai multe voturi.
Venirea AUR la Chișinău se pare că a stricat multe înțelegeri și acum vor trebuie să le regândească, dar nu vom accepta ca cineva să mai facă rău moldovenilor fără ca AUR să reacționeze. Mulțumim moldovenilor (deci români) patrioți care apără cu adevărat legea și ordinea în această bucată de pământ românesc”, a declarat senatorul AUR Andrei Busuioc pentru redacția 60m.ro.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.