Andrei Caramitru, despre cei care refuză vaccinarea: Să li se dea făină, ulei și 50 de lei și uită tot

2 min read
Andrei Caramitru, despre cei care refuză vaccinarea: Să li se dea făină, ulei și 50 de lei și uită tot

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, îi insultă pe românii care nu vor să se vaccineze. După ce i-a numit pe cei care au ieșit în stradă agramați care „stau cu mama și cu tata” și care „nu au loc de muncă”, acum, Caramitru a trecut la cei care sunt împotriva vaccinării.
„Toți revoluționarii ăștia și toți anti-vaxxerii. Ca să se vaccineze, le dai la centru așa: punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei.
Uită de AUR, uită de ocultă, uita de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, îi depășim până și pe israelieni.”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.