Apelul disperat al unei mame care a pierdut jucăria de pluș ce conținea cenușa fiului ei

2 min read
Apelul disperat al unei mame care a pierdut jucăria de pluș ce conținea cenușa fiului ei

A pierdut jucăria de pluș ce conținea o parte din cenușa băiețelului ei
Liz Atkinson (din Iowa, SUA) este asistentă medicală și și-a pierdut unul dintre fii (Gabryel) în aprilie 2022. Întrucât acesta își dorise foarte mult să ajungă la Disney World, Liz, alături de celălalt fiu (Sebastyan) și de soțul ei (Ande), au hotărât să plece anul acesta într-o excursie în Florida. În ultimul moment, au hotărât să ia cu ei și jucăria preferată a lui Gabryel, un elefant de pluș cu numele Bruce. Ceea ce i-a determinat să ia o asemenea decizie este că în jucărie se afla o parte din cenușa lui Gabryel.
Sâmbăta trecută, pe 6 mai, după ce această jucărie a fost pierdută, Liz a apelat la o rețea de socializare în speranța că o va găsi. Pentru a oferi indicii mai clare, a refăcut traseul urmat de familia ei în Florida, așa cum se poate sesiza și din postarea de pe Facebook:
„Sunt pur și simplu disperată și sper că lucrurile menționate aici ne vor ajuta să ne găsim elefantul de pluș! 
Fiul nostru, Gabryel, a murit înainte să apuce să ajungă la Disney World. De aceea, de ziua lui, l-am luat pe celălalt copil al nostru, Sebastyan, într-o călătorie în Florida.
Gabryel a primit elefantul la terapie intensivă și l-a avut cu el la fiecare intervenție chirurgicală prin care a trecut (au fost peste 50 de intervenții) și în toate perioadele de spitalizare (au fost prea multe pentru a le mai putea ține socoteala). A dormit întotdeauna cu el și, de la moartea lui Gabryel, eu și soțul meu luăm jucăria cu noi în pat. Pe acest elefant de pluș îl cheamă Bruce. 

Desigur, Bruce a mers cu noi în călătorie, iar în spatele său a fost introdusă o punguță ce conține cenușa fiului nostru. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.