Arafat ‘a înviat’: Măsurile din România nu sunt cele mai absurde

1 min read
Arafat ‘a înviat’: Măsurile din România nu sunt cele mai absurde

Raed Arafat “a înviat”, după ce i-a trecut glonțul pe la ureche și a reușit să scape de o demitere iminentă. Secretarul de stat Raed Arafat, a declarat luni, la Antena 3, că restricțiile din România nu sunt cele mai absurde măsuri și că alte state europene au reguli mult mai dure în pandemie.

Raed Arafat a explicat că dacă o familie pleacă în vacanță, iar tatăl și mama sunt vaccinați, la revenirea în țară copilul, dacă este minor și nevaccinat, trebuie să stea obligatoriu în carantină. Șeful DSU a spus că minorul trebuie să stea în acest caz în carantină fie 14 zile, fie 10 zile dacă și-a făcut un test negativ cu 72 de ore înainte de revenirea în țară.

„La acest moment, asta este regula. Credeți-mă că sunt oameni pregatiți în domeniu (care iau aceste decizii), nu se iau deciziile astea de persone care nu sunt pregătite. Sunt țări unde e mai rău, îți cer test chiar dacă ești vaccinat. Măsurile din România nu sunt cele mai absurde. Multe țări europene aplică măsuri mai stricte decât cele pe care le aplicăm noi”, a declarat Raed Arafat.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.