Are doar șapte ani dar a cucerit toată România! Cine este Rareș Prisăcariu, noul câștigător de la „Românii au talent”

2 min read
Are doar șapte ani dar a cucerit toată România! Cine este Rareș Prisăcariu, noul câștigător de la „Românii au talent”

Rareș Prisăcariu este elev la școala gimnazială nr. 7 din Botoșani și visează să devină actor. Nu știm dacă va fi sau nu așa, însă putem spune că are un suflet, dar și o minte de artist.
Rareș urmează cursurile de actorie din cadrul Școlii Populare de Artă „George Enescu” din Botoșani. A citit peste 200 de cărți, poezia sa preferată este „Scrisoarea a III-a” de Mihai Eminescu (autorul său favorit), iar motto-ul său este „investiția în educație este soluția”, precizează evz.ro.
Totuți, adevăratul atuu al lui Rareș, este capacitatea sa de memorare. Micuțul poate memora și recita o mulțime de poezii, monologuri sau discursuri. A fost numit „copilul minune” și a uimit toată țara cu talentul său, care a stat lipită de televizoare în finala „Românii au talent”, difuzată vineri, 12 mai 2023.

Micuțul le-a mulțumit telespectatorilor și le-a transmis că fără susținerea lor, nu ar fi putut câștiga competiția. 
„În seara asta este mai multă emoție decât în celelalte etape. Și mai mare presiune. Simt că este mai grea decât toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Aș vrea să vă spun un citat din limba latină: Nihil Sine Deo – Nimic fără Dumnezeu. Adică, dacă nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Dacă Dumnezeu e viața mea, cum să nu-L iubesc? Știu că unii îl ignoră, dar sunt foarte fericit că sunt mai mulți care îl iubesc”, a spus Rareș, înainte de a-și prezenta momentul artistic, potrivit playtech.ro.
Prestațiile lui Rareș din cadrul concursului au stârnit și controverse pe rețelele sociale. Deși majoritatea îl susține pe Rareș și se bucură că acesta este câștigător, unele persoane spun că micuțul nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită, iar alții că abilitatea sa de memorare nu reprezintă un talent real.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.