Artistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

2 min read
Artistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

Sunt zeci de restaurante și de terase care funcționează ilegal în prezent, iar oamenii au început să facă petreceri pe ascuns, a spus, duminică, artistul Dan Bittman, în replica la anunțul lui Raed Arafat privind identificarea unei terase care funcționa ilegal în Centrul Vechi din București.
„Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acestei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.
Declarația lui Bittman a fost făcută în replică la anunțul lui Raed Arafat privind o terasă care funcționa ilegal în Centrul Vechi.
„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum în colo. E o afacere excepțională”, a spus Dan Bittman.
Potrivit sursei citate, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus duminică, la Antena3, că terasa acoperită, unde oamenii stau „într-o bulă de plastic”, este interzisă, fiind considerată spațiu închis.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. 

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.