Așa arată acum cel mai gras copil din lume! Avea 192 de kilograme la numai 11 ani

2 min read
Așa arată acum cel mai gras copil din lume! Avea 192 de kilograme la numai 11 ani

A fost supranumit „cel mai gras copil din lume”! La 11 ani cântărea 192 kg
Arya Permana, acum în vârstă de 15 ani, duce o viață normală, însă nu au stat dintotdeauna astfel. El a devenit cunoscut în întreaga lume la 9 ani, când avea o greutate de 127 de kilograme. La doar 11 ani el cântărea 192 de kilograme, fiind considerat cel mai gras copil din lume.

Foto: Facebook
Era atât de mare încât cu greu își putea face baie normal, într-o cadă. El se spăla afară, într-o piscină.

Foto: Facebook
La școală nu se putea duce pentru că nu putea face câțiva pași fără să obosească foarte tare și să i se taie respirația. Hainele normale nu îl încăpeau, așa că umbla îmbrăcat într-un sarong și devora mâncărurile de tip fast food. Preparatul său preferat erau tăițeii instant, pe care obișnuia să îi consume alături de un pahar de suc acidulat.
Cum arată cel mai gras copil din lume după ce a slăbit peste 100 kg
Arya și-a schimbat total viața în momentul în care medicii au acceptat să îi facă o operație pentru micșorarea stomacului. Cu o dietă bine planificată, ce consta în fructe și legume, plimbări zilnice, mișcare și înot, cel ce era supranumit „cel mai gras copil din lume” a reușit să slăbească 107 kg.

Foto: Facebook
Dacă înainte își petrecea zilele în fast food-uri, acum Arya mănâncă trei mese pe zi, care includ orez, tempeh, tofu și pui prăjit. De asemenea, acum merge 3 km pe zi, joacă baschet și alte sporturi pe care nici nu visa vreodată să le practice din cauza greutății sale.

Foto: Facebook
Dar, deși adolescentul poate acum să ducă o viață mult mai activă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.