Așa mamă, așa fiică: Kate Middleton și Prințesa Charlotte au purtat diademe asemănătoare la încoronarea Regelui Charles

2 min read
Așa mamă, așa fiică: Kate Middleton și Prințesa Charlotte au purtat diademe asemănătoare la încoronarea Regelui Charles

Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte au purtat diademe asortate pentru încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla.
Prințul William, Kate Middleton și Prințesa Charlotte au sosit la Westminster Abbey chiar înainte de ora 11:00 cu Regele Charles și Regina Camilla, alături de Prințul Louis și Prințul George.
Kate a purtat o rochie în culorile drapelului britanic, concepută de casa de modă britanică Alexander McQueen, aceeași casă de modă care i-a conceput și rochia de mireasă, în 2011.

Rochia era împodobită cu broderii florale argintii – trandafiri, crini, narcise și trifoi – fiecare reprezentând Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, anunță Digi24.
În ton cu ținuta purtată de către Kate Middleton, micuța Charlotte a purtat o rochiță de culoare albă, pe dedesubtul unei mantii din mătase, în aceeași nuanță, 
Pe cap, mica Prințesă a purtat o diademă spectaculoasă, pereche cu cea a mamei sale. Întregul look a făcut-o pe Charlotte să împrumute din aerul plin de eleganță al Prințesei de Wales.
Accesoriul de pe cap al Prințesei de Wales a fost conceput de Jess Collett și Alexander McQueen și a reprezentat o coroană din frunze de argint tridimensionale. Diadema Prințesei Charlotte a reprezentat tot o diademă cu frunze, argintie, foarte asemănătoare.

La ceremonie, Kate a purtat cercei cu perle și diamante care au aparținut prințesei Diana, în semn de omagiu. Prințesa Diana a fost ultima persoană care a deținut titlul de prințesă de Wales înainte de Kate. 
De asemenea, i-a adus un omagiu și reginei Elisabeta, purtând un colier pe care aceasta îl primise de la tatăl ei, George al VI-lea. Regele George îi făcuse  acest cadou reginei Elisabeta pe vremea când aceasta era încă prințesă. De altfel, colierul cu diamante strălucitoare purtat de Kate la încoronare a fost unul dintre favoritele suveranei,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.