AUR e singurul partid ce se bate pentru românii din Transnistria: lecție dată Bucureștiului și Chișinăului

2 min read
AUR e singurul partid ce se bate pentru românii din Transnistria: lecție dată Bucureștiului și Chișinăului

Distribuie acest articol!
Caravana politică a partidului AUR- Alianța pentru Unirea Românilor, a trecut Prutul, dar mai nou a trecut și Nistrul. Patrioții români din AUR au demonstrat că nu doar vorbesc dar și susțin pe românii de peste tot.
De 30 de ani nimeni nu a mai vorbit de moldovenii, adică românii din regiunea transnistreană. Ei au fost abandonați acolo de politicienii de la Chișinău. Existența acestei zone este vitală pentru politicienii corupți de la Chișinău și Tiraspol iar regiunea rezistă numai datorită faptului că pe acolo se face trafic de la droguri, la arme și ființe umane. Sume colosale de bani se fac ilegal și acești bani sunt împărțiți frățește. În realitate regiunea transnistreană în mod permanent a controlat Chișinăul prin sumele mari de bani livrate.
Tocmai de aceea nimeni nu vorbește despre ocupația rusă din estul Republicii Moldova, toți sunt înțeleși ca ea să continuie.
Mulți au crezut că se va schimba ceva dacă vine acolo Maia Sandu, dar ea nu a făcut nimic. Maia Sandu nu îi iubește pe moldoveni, se iubește numai pe ea, este produsul clasei politice corupte, în speță a lui Vlad Filat. După ce a călcat în picioare pe toți cei pe care i-a întâlnit în viață, s-a văzut președinte și a uitat toate promisiunile făcute.
Maia Sandu refuză să apere drepturile românilor din regiunea transnitreană, însă nu și AUR. Partidul a decis să aducă în atenția publică această problemă și să arate cât de penibil este statul și instituțiile statului moldovenesc. Au mers pe Nistru și au spus că împăratul este gol, respectiv au cerut să intre în regiunea transnistreană să își facă campanie electorală. Sigur că acest lucru nu a fost permis, mai mult, autocarul AUR a fost reținut pe Nistru.
Nici Bucureștiul, nici Chișinăul nu au luat nici o poziție. În semne de solidaritate și pentru ca nimic să nu se întâmple, să nu apară accidente, mai mulți parlmentari români ai AUR s-au dus la fața locului. Ei au fost prezenți ca să își apere conaționalii de o posibilă agresiune.
Nici OSCE, nici Republica MOldova, nici Uniunea Europeană, nici România nu au reacționat.
AUR a oferit o lecție despre patriotism, despre cum trebuie să îți pese de fiecare român.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.