AUR este despre IUBIRE. A fost o încercare eșuată de a-i dezbina pe români din nou

1 min read

Maia Morgenstern a primit un email antisemit prin care era amenințată din partea unui pretins membru al partidului AUR. Spunem pretins deoarece partidul a confirmat deja că persoana respectivă nu figurează în registrele partidului.

Dumitrana Mitrea, parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor, a dat o poziție proprie cu privire la acest subiect:

„Este doar o nouă încercare eșuată de a-i dezbina pe români. Unul din pilonii fundamentali ai AUR este credința, ori un astfel de mesaj nu poate fi dat de către cineva de la AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor se află la momentul de față printre preferințele românilor. Acest lucru deranjează partidele politice și presa pe care au cumpărat-o cu cele 50 de milioane de euro. Acțiunea pare a fi una premeditată și va fi necesar ca procuratura să cerceteze acest caz. Cineva pretinde că vorbește în numele AUR, nu este de la AUR, deci trebuie să răspundă pentru acest fals.

Noi ne luptăm pentru drepturile românilor împotriva celor care de 31 de ani le fac rău. Acest lucru deranjează, îi încurcăm, nu se așteptau la așa ceva.

AUR este despre iubire, despre iubirea față de semeni, nu despre ură. Alții încearcă să îi țină dezbinați pe români și acum sunt supărați că noi încercăm să îi unim” a declarat Dumitrana Mitrea, parlamentar AUR al județului Neamț.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.