AUR nu validează mandatul lui Francisc Tobă – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
AUR nu validează mandatul lui Francisc Tobă – CURIERUL ROMÂNESC

Alianța pentru Unirea Românilor nu o să valideze mandatul de parlamentar al colonelului Francisc Tobă, ca urmare a acuzațiilor apărute în presă referitoare la trecutul acestuia. Decizia a fost anunțată de George Simion, liderul partidului.

„Acest mesaj se adresează tuturor votanților Alianței pentru Unirea Românilor, tuturor celor care au pus ștampila pe AUR și ne-au creditat în felul acesta cu încrederea lor. Din toate listele de candidați pe care le-am avut, ne-au fost aduse unele cazuri în atenție. Unul, în mod repetat. Am analizat caz cu caz, mai ales că în timpul campaniei electorale, când nu aveai timp să analizezi și nu aveai timp de nimic, noi, AUR, am fost împroșcați cu noroi și cu minciuni. Că sunt pro-ruși, că suntem masoni, că suntem fel de fel, oameni valoroși ai acestei țări, ca generalul Roman, a fost acuzat la fel, în fel și chip. Am luat și am documentat fiecare caz din respect pentru voi și cu credința că nu trebuie să înșelăm încrederea voastră. După cum știam și v-am și zis, majoritatea cazurilor nu s-au verificat, nu s-au validat, ducem în Parlament oameni de care să fiți mândri.

Avem însă cazul Francisc Tobă, în care avem suspiciuni. Nu vrem să avem dubii, nu vrem să avem nici măcar 10% posibilitatea de a face un lucru nedemn de ceea ce AUR a vorbit oamenilor. Suntem în zilele Revoluției pe care noi le comemorăm, avem campanii speciale în acest sens, campania „Eroii nu mor niciodată” organizat în fiecare an și, de aceea, am luat hotărârea de a nu valida mandatul colonelului Francisc Tobă și de a nu intra prin intermediul AUR în Parlamentul României.

E o decizie grea, care s-ar putea să ne afecteze, dar mai important pentru noi este să fim corecți, cinstiți și să nu facem greșeli. Așa că vă rugăm pe fiecare dintre voi, veniți alături de noi, alăturați-vă AUR, mergem pe calea dreaptă și nu acceptăm compromisuri de niciun fel. Cel mai valoros lucru pe care-l avem este încrederea voastră în noi. Așa că, ori de câte ori, mai există cazuri, pentru că s-ar putea să mai existe și s-ar putea să apară trădători între cei 47 de parlamentari AUR, semnalizați-i-ni și vom lua atitudine cât vom putea de repede”, a declarat George Simion.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.