Auxiliarul Intuitext pentru clasa I la prețul de doar 17.49 lei

2 min read
Auxiliarul Intuitext pentru clasa I la prețul de doar 17.49 lei

Dragi cadre didactice,
Echipa Intuitext este conștientă de importanța lucrului individual și suplimentar când vine vorba de elevi și de noțiunile pe care aceștia trebuie să le fixeze chiar și pe durata vacanței de vară.
Tocmai de aceea, venim  în ajutorul cadrelor didactice și am pregătit o ofertă specială de preț pentru Caietul de vacanță – clasa I.
Auxiliarul le propune elevilor activități și exerciții pentru a-și fixa cunoștințele dobândite la școală prin rezolvarea sarcinilor atractive din caiet.
Acesta este împărțit pe 8 unități de învățare cu teme de interes pentru cei mici precum:

Fiecare temă abordată vine ca o provocare, îndemnând elevul să îndeplinească activități interesante în perioada vacanței. Provocarea este realizată într-o manieră interactivă, prin adresare directă, motivantă, care îi stârnește curiozitatea.
Prin intermediul textelor sugestive, copilul are impresia că sarcinile de lucru devin prilej de joacă și de relaxare.
Sarcinile sunt subordonate tematic textului propus la începutul fiecărei unități, dar, în același timp, sunt strâns legate de experiența de viață a copiilor, de preocupările și interesele lor.
Caietul de vacanță pentru clasa I vizează: identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității.
Iată și alte produse incluse în oferta Intuitext:
1. Caiet de vacanță pentru clasa pregătitoare
Caietul cuprinde 8 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa pregătitoare.
Punctul de pornire pentru fiecare temă îl constituie o imagine – provocare, care stârnește curiozitatea copiilor și creează pentru aceștia atmosfera specifică vacanței.
Caietul pune la dispoziția elevilor provocări, jocuri, activități specifice disciplinelor Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Dezvoltare personală și, uneori, disciplinei Arte vizuale și abilități practice.
 2. Caiet de vacanță pentru clasa a II-a
Structurat în 8 unități tematice, caietul propune „Jocuri de vacanță”, care vizează dezvoltarea spiritului de observație, a limbajului, a gândirii și a creativității.
Imaginile oferă suport vizual  pentru învățare, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.
 3. Caiet de vacanță pentru clasa a III-a
Caietul cuprinde 7 unități tematice, temele fiind alese în baza chestionării unui eșantion de copii din clasa  a III-a.
Caietul de vacanță pentru clasa a III-a vizează: identificarea informaților din text, transpunerea, interpretarea, analiza textului propus, efectuarea unor jocuri de cultivare a limbii, a unor exerciții de tip joc matematic, rezolvarea de probleme cu un conținut adecvat temei unității.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.