Barna anunță că se redeschid festivalurile. Dar doar pentru cei vaccinați

1 min read
Barna anunță că se redeschid festivalurile. Dar doar pentru cei vaccinați

Distribuie acest articol!
Dan Barna anunţă că se redeschid festivalurile, însă doar pentru cei care s-au vaccinat anti-Covid. Această decizie face parte din calupul de măsuri de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 iunie.
Vicepremierul Barna susține că vaccinarea este singura soluție ce ne va permite să ne întoarcem la normalitate. În opinia sa, cifrele se îmbunătățesc, așa că măsurile de relaxare sunt complet justificate.
„Am încredere că această campanie o să contribuie la înțelegerea vaccinării. Nu e doar o garanție individuală, dar e și singura care ne ajută să depășim restricțiile. 1 iunie vine cu niște relaxări. Cifrele se îmbunătățesc. E un lucru bun.
Una din ele e cea pe care am susținut-o acum cîteva zile, de a avea concerte, evenimente, festivaluri cu număr mare de oameni. Condiția e ca acele persoane să fie vaccinate. E un lucru firesc și normal. Avem un acord de la CNSU și avem un acord și în Guvern, care permite un număr mare limitat la capacitatea spațiului. Condiționat este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a spus Dan Barna, la Digi24.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.