Barna promite că va elimina pensiile speciale

1 min read
Barna promite că va elimina pensiile speciale

Deși deviza USR PLUS era „fără penali în funcții publice”, de când sunt la putere aceștia nu au reușit să facă aproape deloc ordine în instituțiile statului. După ce au terminat negocierea funcțiilor, Dan Barna promite că în următoarele săptămâni vor elimina pensiile speciale.

Barna a declarat că intenționează ca, pentru început, să fie eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, iar ulterior, printr-o modificare a Codului Administrativ să fie abrogate pensiile speciale în cazul primarilor.

Ne dorim ca în următoarele săptămâni, săptămâna asta, săptămâna viitoare să ajungem la plen comun şi să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că acest lucru se poate face. Nu are probleme de constituţionalitate. E foarte clar, modificăm regulamentul parlamentarilor”, a precizat Barna.

————————————————————————————————————

Guvernul cârpacilor: Nu putem face spitale sau școli peste noapteCompania deținută de familia lui Claudiu Năsui, abonată la contracte cu statulAUR pune stop jafului din pădurile României. Mesaj către Iohannis: Ajunge! 

————————————————————————————————————

Totodată, liderul USR PLUS a precizat că unde nu este posibilă eliminarea pensiilor speciale din considerentele menționate de CCR, „ o să venim cu o schemă de impozitare 80-90% astfel încât lucrurile să fie foarte clare şi să revină acea echitate în societate”.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.