Bescheid nu este diplomă! 1. Foaia Matricolă 2. Diploma cu semnāturi ale profesorilor dl. Vlad Voiculescu? – CRITICII.RO

3 min read
Bescheid nu este diplomă! 1. Foaia Matricolă 2. Diploma cu semnāturi ale profesorilor dl. Vlad Voiculescu? – CRITICII.RO

În această seară am fost invitat la Realitatea Plus în emisiunea Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu, având ca subiect trecutul și studiile dl. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății în Guvernul Cîțu.

Studii în administrarea afacerilor pretindea și dl. Alexandru Cumpănașu că ar deține și s-a dovedit a fi vorba despre un fals grosolan. Eu nu îl acuz de nimic pe domnul Vlad Voiculescu, însă îi transmit să ne prezinte și nouă jurnaliștilor din această țară, diploma cu semnăturile profesorilor și foaia matricolă.

Vlad Voiculescu a afirmat că avea două restanțe la facultate în 2005 și nu a mai pomenit nimic despre acest lucru. Dacă ne prezintă foaia matricolă putem ști și noi muritorii de rând și electoratul USR-PLUS ce studii are sau nu are domnul ministru al Sănătății.

Notificarea pe care dl. Vlad Voiculescu o prezintă drept diplomă

Ce scrie în certificat

„Acest document va fi emis și ștampilat cu ștampila Universității de Economie și Afaceri din Viena. Contra acestei decizii se poate face apel la autoritatea emitentă în termen de două săptămâni. Acesta trebuie făcut în scris, dacă este necesar și prin telegramă sau prin intermediul transmisiei automate de date.”

În locul biroului de examinare unde avem semnătura trebuia să figureze semnătura doamnei Edith Littich, iar în locul semnăturii din data de 19.10 2011 figurează scris cu pixul i. v.(înlocuitor) și o semnătură indescifrabilă unde ar fi trebuit să figureze numele profesorului coordonator de master.

Cum arată o diplomă

Domnul Vlad Voiculescu poate face o cerere la Universitatea din Viena pentru a scoate foaia matricolă și diploma cu semnăturile profesorilor dacă nu le mai deține. Facultatea este deschisă și le poate primi în 30 de zile, în limba germană și în limba engleză. Ironiile dl. Voiculescu la adresa noastră nu țin loc de documete palpabile. Atestatul nu este diplomă (doc. de la Ministerul Educației) și în opinia mea pare o traducere eronată

Cu toate că nea transmis, ”no further comment”, pe pagina sa de Facebook, noi sperăm că dl. Voiculescu va prezenta aceste documente pentru a ne convinge și pe noi cei care nu credem aceste povești cu facultatea începută în 2001 și terminată în 2011.

Ce spune profesorul Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher

Redactor – Programul Meisterklasse Osteuropa (High-Potentials 1-jähriges Programm der Wirtschaftsuniversität Wien und BA), dar conform https://search.obvsg.at/ (site unde se pot verifica diplomele în Austria) dl. Vlad Vasile Voiculescu face doar un curs magister în 2011, iar documentele prezentate în spațiul public sunt doar o notificare primită de la Universitate. Domnul Voiculescu a povestit cum a terminat Universitatea din Viena în 11 ani și a refuzat să prezinte o fotografie cu diploma de licența.

Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher – „Meisterklasse Osteuropa” este un program separat de 1 an pentru studenți talentați din Europa de Est, care nu este oficial diplomă, dar toți studenții care finalizează cu succes acest program (precum domnul Voiculescu) primesc un certificat.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.