Biletul pe care o mamă l-a primit de la vecinii ei a șocat-o: „Trage draperiile! Copiii mei nu trebuie să îți vadă…”

2 min read
Biletul pe care o mamă l-a primit de la vecinii ei a șocat-o: „Trage draperiile! Copiii mei nu trebuie să îți vadă…”

Biletul pe care o mamă l-a primit de la vecinii ei a șocat-o!
Alexandria Taylor, o mămică de 26 de ani care locuiește într-un cartier liniștit din Essex, s-a trezit într-o dimineață cu un bilet lipit pe parbrizul mașinii sale. Inițial credea că este vorba despre vreo amendă sau o reclamă, însă mare i-a fost mirarea când a văzut că hârtia respectivă era, de fapt, de o atenționare din partea vecinilor săi de vizavi:
„Am aprecia enorm dacă ai putea măcar să tragi draperiile atunci când te plimbi dezbrăcată prin casă. Copiii mei nu trebuie să îți vadă fundul ca la expoziție. Îți mulțumim anticipat, vecinii tăi”, scria pe biletul respectiv.

Alexandria spune, într-o postare pe Facebook, că în prima fază a rămas șocată când a citit mesajul, mai ales că nu umblă niciodată dezbrăcată prin casă, știind că poate fi văzută de cei de afară. Apoi, ea și-a amintit de o întâmplare recentă:
„Vreau să aflu și părerea voastră. În această dimineață m-am trezit cu un bilet lipit de parbrizul mașinii, de la vecinii mei din față. Pe bilet scria să nu mai umblu dezbrăcată prin casă (propria mea casă!) fiindcă îi oripilez pe copiii lor, care nu sunt obligați să îmi vadă fundul. Apoi mi-am amintit de o întâmplare recentă.
Acum trei nopți, pe la 10 noaptea, în timp ce mă pregăteam de culcare și stingeam toate luminile de prin casă, fata cea mare a vecinilor mei de vizavi stătea în fața ferestrei mele de la sufragerie și mă urmărea. În niciun caz nu eram dezbrăcată, ci purtam un maiou și chiloți. Trei zile mai târziu, iată că mă trezesc cu un bilet de la cine? De la părinții ei! Îmi scapă mie ceva? Sunt eu nebună?”, a scris mămica pe Facebook.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.