Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: „Sunt mândru de transformarea ei”

2 min read
Brad Pitt, despre Shiloh, fiica lui: „Sunt mândru de transformarea ei”

Brad Pitt (58 de ani) are o relație foarte strânsă cu toți copiii pe care îi are cu Angelina Jolie: Maddox, 20 ani; Pax, 18 ani; Zahara, 17 ani; Shiloh, 16 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 13 ani. Acesta a declarat de multe ori că este foarte mândru de fiica lui Shiloh, care a împlinit 16 ani în luna mai și care are un atașament special cu tatăl ei. O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Brad ”iubește faptul că Shiloh este mereu onestă cu cine este ea și că este foarte bună cu frații ei. Copiii lui sunt cei mai importanți pentru el și spune mereu că a învățat multe despre viață de la propii lui copii. El și Angie se înțeleg mult mai bine de când s-au definitivat regulile de custodie”

Shiloh a dat semne încă de când era micuță că nu se simte bine în corpul ei. Avea constant preferințe pentru obiectele masculine așa că, susținută de părinții ei, a început în 2020 tratamentul hormonal pentru a face schimbarea de sex. „Ea se raportează la propria persoană ca fiind unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, a declarat Angelina Jolie pentru Vanity Fair, în anul 2010.
Lucrurile s-au mai schimbat în cei doi ani. Shiloh a devenit un simbol puternic al comunității LGBTQ, însă a început să își îmbrățișeze și feminitatea, purtând rochiile mamei ei pe covorul roșu. Însă, ceea ce a atras atenția în ultima perioadă este talentul ei la dans, iar tatăl ei nu poate fi mai mândru. Shiloh Jolie-Pitt a apărut în iunie într-o serie de videoclipuri pe YouTube care au devenit virale între timp,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.