„Breeding” sau ce înseamnă să fii crescător

2 min read
„Breeding” sau ce înseamnă să fii crescător

Printre felisele participante la eveniment ne-am numărat și noi, felisa Pawsitive British Shorthair.
Cum a început totul…
În 2018 , din dorința de a ne mări familia, am achiziționat o pisică de care ne-am îndrăgostit iremediabil. Acei ochii, acea culoare de chihlimbar, acea atitudine imperială ne-a transformat în cei mai fericiți oameni, dorindu-ne astfel să împărtășim bucuria și cu alte persoane, precum, la rândul său, crescătorul ne-a oferit-o nouă.

Așa a luat ființă felisa Pawsitive British Shorthair.
Zâmbind acum, ne aducem aminte cum am întrebat ce înseamnă breeding, cum nu am înțeles nimic după răspuns, dar dorința și curiozitatea de a porni pe acest drum a fost mai puternică, astfel devenind crescători autorizați.
Odată cu venirea pe lume a primului cuib, ne-am dat seama de însemnătatea adevarătului breeding și de responsabilitatea pe care trebuie să o ai.
În toți acești ani, am învățat că nu este neapărat necesar să mergi în vacanțe, că poți dormi câteva ore pe noapte și, în rest, să ai grijă de puii nou-născuți. Sau că te poți lipsi de confortul casei tale pentru amenajarea unor noi spații de joacă pentru pui.
Nu știu dacă suntem nebuni sau prea tipicari, dar știu sigur că suntem pasionați, acest lucru făcându-ne să învingem de fiecare dată dezamăgirile și greutățile pe care trebuie să le depășească orice crescător.
Când un pui pleacă de la noi în noua sa familie, avem satisfacția și mândria lucrului bine făcut, suntem mulțumiți pentru că am cunoscut oameni frumoși, cărora am reușit să le aducem un strop blănos de bucurie în viață. Și am întâlnit destui, iar anunțul organizării Salonului Internațional Felin “Sofisticat” de la București, după 2 ani de pandemie, ne-a făcut să nu mai stăm pe gânduri și să participăm.
Felisa noastră,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.