Brutăria socială CONCORDIA anunță o dublă lansare: magazinul online și primul produs fără gluten

2 min read
Brutăria socială CONCORDIA anunță o dublă lansare: magazinul online și primul produs fără gluten

Brutăria CONCORDIA lansează platforma www.brutariaconcordia.ro cu sprijinul UniCredit Bank, oferind astfel clienților săi posibilitatea de a comanda acasa și de a plăti online.

„Avem bucuria de a anunța și lansarea primului produs din gama fără gluten – Pâinea fără gluten, 400g/ 17 RON (TVA și livrare incluse). Ne dorim prin această campanie ca oamenii să afle că, printr-o comandă la Brutăria CONCORDIA, își fac un bine lor, alegând produse sănătoase, dar este și un gest solidar, oferind tinerilor dezavantajați prin fiecare achiziție o șansă la realizare profesională, la independență financiară. Profitul nostru acesta este: realizarea tinerilor noștri și o viață cât mai independentă a lor”, explică reprezentanții Brutăria socială CONCORDIA. 
Cele două evenimente fac parte din campania de promovare derulată sub sloganul Pentru Pofta De Bun Și Bine.  Mesajul dual este unul de încurajare a unei alimentații sănătoase, precum și de susținere a dimensiunii sociale a afacerii noastre. 
Diana Certan, Director de Comunicare și Fundraising CONCORDIA România: „Traversăm o perioadă fără precedent din toate punctele de vedere. Pentru Organizația Umanitară CONCORDIA, efectele pandemiei s-au tradus prin închiderea uneia din cele trei unități de economie socială pe care le gestionăm. Am făcut și facem în continuare toate eforturile pentru a menține funcțională Brutăria, pentru a ne păstra angajații beneficiari, în contextul în care mulți dintre clienții și partenerii noștri au fost nevoiți să își suspende sau să își închidă activitatea.  UniCredit ne este partener principal în această campanie și este un aliat de nădejde al antreprenorilor sociali. Le suntem recunoscători pentru contribuția valoroasă pe care o au la asigurarea și sporirea vizibilității afacerilor cu un impact social pozitiv, precum a noastră, mai ales în această perioadă extrem de grea pentru mediul de afaceri în general. UniCredit Bank ne este partener în bun și bine, iar pentru asta mulțumim.”
Alice Stavride,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.