Cake Factory Delices, deserturi delicioase, preparate perfect de fiecare dată

2 min read
Cake Factory Delices, deserturi delicioase, preparate perfect de fiecare dată

Prăjituri de casă, preparate cu succes
Cu toții știm povestea lui Moș Crăciun și cum în seara de ajun coboară pe hornul casei pentru a oferi copiilor cuminți cadoul mult așteptat, dar nu înainte de a se bucura de bunătățile lăsate de cei mici, drept recunoștință. În acest an, în așteptarea moșului, poți pregăti cele mai spectaculoase deserturi împreună cu cel mic cu ajutorul aparatului Cake Factory Delices.

Deserturile gustoase și perfecte de fiecare dată, devin o joacă de copii, odată cu cele 5 programe presetate cu timp și temperatură de coacere automate. Astfel, ești liber să îți petreci timpul cu cei dragi, în timp ce prăjiturile voastre se prepară.
Cu siguranță, momentul cel mai așteptat este când desertul este gata pentru degustare, dar până atunci, știm cât de greu se scurg minutele și cum nerăbdarea crește, parcă Moșul este deja aici. Însă cu aparatul Cake Factory Delices scăpăm de griji, deoarece timpul de coacere este cu până la 30% mai scurt, în comparație cu un cuptor normal și, în plus, nu necesită preîncălzire. 

Orice reteță cu aplicația Cake Factory 
Ce te faci dacă cel mic dorește să îi ofere Moșului bezele? Și nu știi rețeta? Sau modul de coacere? Simplu! Te inspiri din aplicația Cake Factory și selectezi desertul preferat! Vei descoperi peste 100 de rețete ușor de preparat, descrise pas cu pas, precum și sfaturi din partea comunității. Ai poftă de lava cake, cupcake sau prajitură cu vișine? În doar câțiva pași simpli, aceasta este gata! 

#Good to know: În aplicația Cake Factory poți găsi idei de preparate în funcție de ingredientele din bucătăria ta. How cool is that? 
Iar odată ce ai achiziționat aparatul, nu uita să îți înscrii bonul/factura în Club Tefal! Primești 5% din valoarea produsului în puncte,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.