Campionii sănătății aleargă pentru terapia copiilor cu autism

2 min read
Campionii sănătății aleargă pentru terapia copiilor cu autism

Reîncep Crosurile pentru copii și părinți „Campionii Sănătății”
Peste 10.000 de părinți și copii au alergat încă din anul 2010 în Crosurile pentru copii și părinți Campionii Sănătății, eveniment organizat de Asociațiile EMOVERE, Elite Running și RO CLUB MARATON. Anul acesta s-a alăturat organizatorilor Asociația Autism Voice, prima asociație specializată în recuperarea copiilor cu autism, care a introdus în România posibilitatea formării specializate ABA a terapeuților.

Copii și părinți alergând la Campionii Sănătății | Foto: PR
Pentru cei 400 de copii cu autism ai Autism Voice terapia este vitală. Pentru a oferi o șansă acestor copii fiecare cuplu înscris în cursele Campionii sănătății este invitat să doneze 30 lei, primind în schimb medalie și diplomă de Campion al sănătății, mere sănătoase și încurajări de la public și fetițele Irinuca, simbolul asociației EMOVERE.

Copil din Asociația „Autism Voce” | Foto: PR
Unde vor avea loc crosurile și cum te poți înscrie
Aflate la cea de a XII – a ediție Crosurile pentru copii și părinți Campionii Sănătății vor avea loc în Parcul Al Ioan Cuza din București, la intrarea de la intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății, în spatele statuii lui Al. Ioan Cuza, pe aleea principală.

Campionii Sănătății | Foto: PR
Întrecerile vor avea starturi separate, în funcție de vârsta copilului:

copii cu vârste cuprinse între 2 – 3 ani fete/băieți;
copii cu vârste cuprinse între 4 – 5 ani fete/băieți;
copii cu vârste cuprinse între 6 – 8 ani fete/băieți;
copii cu vârste cuprinse între 9 – 11 ani fete/băieți.

În pauza dintre curse și premiere copiii vor avea parte de un spectacol de teatru cu Doamna Măr și păpușa Irinuca, de un moment de dans și muzică pe gustul lor cântată de copiii de la Contrapunct,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.