Cât a fost șpaga tovarăși pentru a-i ridica osanale lui Fritz? – CRITICII.RO

5 min read
Cât a fost șpaga tovarăși pentru a-i ridica osanale lui Fritz? – CRITICII.RO

Activitatea mea jurnalistică este de multe ori ieșită din tipare, pentru că eu nu sunt la fel ca ceilalți. Nu fac parte din presa aservită, fapt ce a deranjat anumiți tovarăși. Am revenit în România pentru a lupta cu cei care batjocoresc iubita noastră țară. Nu sunt singur, strângem rândurile, iar pietricica aruncată în Marea Neagră va deveni un tsunami pentru mafia transnațională care distruge viitorul copiilor noștri.
Am fost catalogat național-comunist de niște indivizi care se consideră ”jurnaliști”. În perioada regimului Ceaușescu existau dușmanii orânduiri socialiste, astăzi avem euroscepticii, în fapt cei care critică sistemul sunt catalogați ca ”dușmani”. Interesul național al României primează în fața invectivelor voastre și al celor care vă dirijează. S-a terminat cu generația voastră de doi lei, de vânduți pe te miri ce.
Pentru cei care nu știu, jurnaliștii din presa sistemului sunt hârtia cu care se șterge în dos politicul, serviciile și mafia transnațională, pe salarii ce de multe ori nu depășesc 500 de euro. Acești căței ai sistemului aruncă cu mizerie la comandă. Asta e presa din România. Am lucrat toată viața ca jurnalist independent și am avut multe investigații cu peste 1 milion de vizualizări unice. Au fost făcute de mine, nu primite de-a gata de la servicii sau din sertarele procurorilor, cum se procedează în presa sistemului.
În 4 ani cât am avut proiectul Presa Liberă nu am fost contactat de niciun politician, iar ca donație am primit 15 dolari prin paypal de la un român din America. 15 dolari în 4 ani. Asta însemnă presă liberă, INCONTROLABIL, DE NEATINS.
Fritz de la Timișoara este un personaj care are multe goluri în CV, iar noi o să le completăm cu multe documente. Nu vorbim de o vânătoare de vrăjitoare cum spune Samuel Fritz, vorbim de documente.
Băieți, s-a dat timpul înapoi, va veni ziua dreptății pentru România. Ați mers prea departe cu batjocorirea acestei țări. Populației României i s-a indus în mod voit și intenționat că mai bine ne-ar conduce străinii, că mai bine devenim colonia unui stat mai puternic, pentru că noi românii nu am fi în stare să ne conducem singuri.
Mai nou, aceste structuri transnaționale au și presă care deține adevărul suprem
Analiza tovarășilor
„NARAȚIUNI: 1. Românii aleg străini în funcțiile publice, iar aceștia sunt agenți ai serviciilor secrete ale altor țări care subminează România. 2. Germania folosește agenți secreți sub paravanul unor organizații de dezvoltare în țări străine. 3. Străinii nu sunt de încredere, în special cei din vestul Europei. 4. Românii lasă garda jos și invită prin toleranță inamicii să-i distrugă din interior.
———————————————————————————————————————————-
Da, Germania practică acest lucru ca orice altă țară din lume. Agențiile de spionaj activează în spatele unor companii sau ong-uri paravan peste tot în lume. În Pakistan a existat un scandal diplomatic și trei agenți BND care se dau drept angajați GIZ Group au fost expulzați, în perioada în care și Dominic Samuel Fritz activa în companie. Această companie, GIZ Group, are un rol important în cadrul statului german. România a fost distrusă din interior și am fost infiltrați de agenți străini până la cel mai înalt nivel. Altfel cum ne putem explica dezastrul din această țară. Eu prezint documente, nu NARAȚIUNI.
Puteți citi mai multe pe FRANFFURTER ALLGEMEINE și pe German Foreign Policy
Vă ajută Fritz să citiți presa germană!
Investigațiile mele au fost preluate de foarte multe site-uri din România și de presa internațională. Este normal ca agenția de presă rusă Sputnik să preia un material care poate fi prezentat în interesul național al Rusiei. Am scris împreună cu colegii mei despre Rusia și oamenii ei din România. Eu nu scriu la comandă ca voi. Este normal să îți pui întrebări despre dubiosul personaj, Dominic Samuel Fritz, când nimeni nu are habar de trecutul lui. Fritz nu a dorit să îmi răspundă la întrebări deși l-am contactat pe toate căile posibile, inclusiv în direct la un post de televiziune național.
Lucrăm cu materialul clientului
„Reabilitarea centrului istoric din Sibiu și a Pieței Unirii din Timișoara au făcut parte din proiecte implementate de GIZ (atunci GTZ) în anii înainte de aderare la UE.”, afirmă Fritz pe pagina sa de Facebook.
GIZ group a investit în două orașe din România care au devenit capitale culturale europene și ambele, au sau au avut primar etnic german. Unul a fost propulsat la Cotroceni în fruntea statului român. Nu putem specula și faptul că proiectul Dominic Samuel Fritz poate fi lansat în cursa prezindențială la ieșirea din scenă a schiorului șef?
Tovarăși, discursuri patriotarde
„Mai multe partide și electoratul lor au promovat în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare și locale din 2020 sloganuri patriotarde, atacându-și competitorii electorali pe criteriul că nu ar fi „români sadea” și că ar reprezenta interese străine și chiar oculte, împotriva intereselor naționale ale României.”, afirmă slujbașii presei aservite.
Patriotismul este un sentiment de dragoste și devotament față de patrie și popor. Invectivele cu discursuri patriotarde v-au dat de gol infecția ce o aveți în suflet. Românii își iubesc țara și oriunde am pleca noi în lume, tot acasă ne întoarcem. Avem rădăcini adânci și asta ne trage înapoi spre pâmântul țării de la gurile Dunării.
Despre Rusia(…), investigații la care voi puteți doar să visați!
Nu o să spun nici cum vă cheamă, pentru că asta ar însemna să vă fac reclamă!!! Am un mesaj de la ALAN pentru voi.
Matei Alexandru
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.