Cazuri de Covid la Inspectoratul Școlar: „Șefii au multe în agendă zilele astea, vizite pe la școli, nu vor să sune la DSP”

2 min read
Cazuri de Covid la Inspectoratul Școlar: „Șefii au multe în agendă zilele astea, vizite pe la școli, nu vor să sune la DSP”

Au fost semnalate cazuri de COVID la Inspectoratul Școlar al Sectorului 6
Până în prezent, Alina Gojnete, purtător de cuvânt al ISMB, a precizat, pentru „Libertatea”, că în urma efectuării unor teste rapide, au fost depistate cinci cazuri de infectare cu COVID la Inspectoratul Școlar al sectorului 6 și că urmează să revină cu noi informații pe acest subiect.
Potrivit „Libertatea”, prima persoană confirmată pozitiv, care este internată în spital, ar fi fost secretara Inspectoratului Școlar al Sectorului 6. După testarea pozitivă a acesteia, vinerea trecută, săptămâna aceasta, marți, au fost testați și alți angajați. Unul dintre aceștia nu s-a ferit să precizeze, pentru sursa menționată, că până acum nu s-a putut lua legătura cu DSP București: „Pentru că șefii au multe în agendă zilele astea, inclusiv vizite pe la școli, nu vor să sune la Direcția de Sănătate Publică. Noi am încercat să sunăm, dar nu ne răspunde nimeni la telefon. Ne este frică și vrem să ne izolăm.”

Ce a anunțat inspectorul pentru management instituțional al Sectorului 6
Într-o intervenție pentru „Libertatea”, Daniela Bădescu, inspector pentru management instituțional, a menționat că, până acum, nu a primit dovezi ale diagnosticării celor cinci angajați din Inspectoratul Școlar al Sectorului 6, dar nu a infirmat această informație. Ceea ce a ținut să explice este că informarea oficială pe această temă îi aparține ISMB: „Deocamdată cei cinci angajați nu mi-au trimis documentele oficiale astfel încât eu să vă confirm această informație…Noi suntem o secțiune a inspectoratului școlar, toate cele șase inspectorate au locații diferite pentru că nu am avea loc toți acolo, suntem 70-80 de inspectori.”
Angajații din cadrul Inspectoratului Școlar al Sectorului 6 sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă
După ce au fost semnalate cazurile de infectare cu COVID la Inspectoratul Școlar al Sectorului 6,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.