CCR, DRAGOSTE ÎN VREMEA PANDEMIEI! – CRITICII.RO

Purtați masca! Purtați masca! Purtați masca! De atâtea ori am auzit acest lucru în acești doi ani de așa zisa pandemie, încât am început să fac nevroză. Domnul Tătaru (ce vremuri!), ne spunea cu mare patos că masca trebuie purtată doar de oamenii bolnavi. Ce i-au auzit urechile demne de filmele cu Star Trek după aceasta declarație, numai domnia sa știe.

Mai sunt cazuri ale unor persoane cu simptome de Bălăceanca. Mă refer la cei care se pozau pe vârf de munte, singuri fiind, cu masca. Ce momente sublime, domnule Barna! De fapt, acest Ghita Mureșan al politicii românești, ne-a făcut un bine. Și-a ascuns fața. Mulți au probleme cardiace și nu au nevoie de un stres în plus.

După doi ani de restricții aberante, după doi ani în care economia a fost distrusă, a venit clipa cea mare (a se citi ironia). Clipa cea mare în care CCR a făcut anunțul : obligativitatea purtării măștii la exterior este neconstituțională. Stau și mă întreb ce au așteptat cei nouă judecători în tot acest timp. Cred că de la acești judecători s-a inspirat marele Eminescu: „Vreme trece, vreme vine/ Toate-s vechi și nouă toate/Ce e rău și ce e bine/Tu te-ntreaba și socoate/Nu spera și nu ai teamă/Ce e val ca valul trece/ De te-ndeamna, de te cheamă/Tu rămâi la toate rece.”

Asta au făcut și ei, fiecare a rămas impasibil, rece la cererea românilor, la chinul de a se sufoca sub o mască care nu are niciun rol. Înainte de a arunca cu pietre, aduceți-vă aminte cum acești guvernanți de carton și-au bătut efectiv joc și după ce au obligat oamenii să poarte mască, au hotărât ei că acele măști nu erau conforme și că românii trebuie să poarte alt tip: bot de rață, fund de iepure și ce alte modele or mai fiind.

Mai bine mai tărziu decât niciodată spune o vorbă din popor. Însă, în acest caz chiar este târziu. Nu ne dă nimeni înapoi tot acest timp! Cine va plati pentru toată aceasta bătaie de joc? Călăii, se pare că nu! Caracatița este atât de întinsă, încât nici tentaculele nu se mai recunosc intre ele. Poate că asta înseamnă de fapt CCR (CORPUL CARACATIȚEI DIN ROMÂNIA). Tentaculele sunt „baietii destepti”. Nu există nicio scuză pentru faptul că nici măcar unul din cei nouă judecători, nu s-a sesizat în aceasta speță în tot acest timp.

Gravitatea nu este că nu s-a sesizat nimeni, ci ce se ascunde în spatele acestui lucru: au așteptat ca firmele de partid, să își vândă munții de stocuri de măști și să facă profit de sute de milioane de euro. A avut grija CCR-ul, pupa-i-aș eu constituționalitatea, ca băieții deștepți să nu rămână cu măști pe stoc!

Trebuie făcută sesizare și în legătură cu neconstitutionalitatea vaccinării obligatorii. Dar mai așteptăm un pic, cei trei crai ai medicinei românești, Gheorghiță, Rafila și Arafat, mai au nevoie de timp să vândă toate dozele de vaccin achiziționate.

 » sursa: www.CRITICII.ro