Ce a găsit o mamă pe mașină: biletul pe care toate mamele trebuie să și-l scrie una alteia

2 min read
Ce a găsit o mamă pe mașină: biletul pe care toate mamele trebuie să și-l scrie una alteia

Biletul pe care toate mamele trebuie să și-l scrie una alteia
Care este primul lucru la care te gândești când vezi că cineva ți-a lăsat un bilețel pe mașină? „Sigur am deranjat pe cineva”! Ei bine, nu este și cazul acestei mămici din Marea Britanie, căreia mare i-a fost mirarea în momentul în care a citit un bilețel pe care o altă mamă i-l lăsase pe mașină.

Femeia a povestit toată întâmplarea pe rețelele de socializare. Fiindcă nu avea cu cine să își lase bebelușul de 9 săptămâni în timp ce își ducea fiica la școală, mama a fost nevoită să îl ia și pe el. La un moment dat, cel mic a început să plângă fiindcă voia să fie ținut în brațe. Numai că mămica nu avea cum să facă asta fiindcă era la volan, așa că bebelușul a devenit și mai agitat și nimic nu părea să îl liniștească. La un moment dat, femeia a coborât preț de câteva secunde din mașină pentru a-și conduce fiica la intrarea în școală. Când s-a întors, a găsit un bilețel pe mânerul portierei și imediat s-a gândit că este vorba despre un părinte iritat de plânsetele bebelușului ei.
Citește și: Camera de alăptare cu mesaje de încurajare! Un exemplu minunat de urmat
A fost, însă, plăcut surprinsă să găsească un bilet înduioșător de la o altă mamă care o felicita pentru „copiii ei frumoși” și pentru treaba bună pe care o face ca părinte: „Ai niște copii frumoși! Îți mulțumesc că m-ai făcut să zâmbesc pe ziua de azi. De la o mămică la alta îți spun că faci o treabă minunată!”, scria pe bilețelul găsit de mămică pe mașină.

Avem nevoie de mai multe astfel de gesturi!
Citește și: Ce se intampla cand cineva face un gest frumos?

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.