Ce-am fost și ce-am ajuns… De la invitații la Curtea Regală la toaleta de pe hol – CRITICII.RO

3 min read
Ce-am fost și ce-am ajuns… De la invitații la Curtea Regală la toaleta de pe hol – CRITICII.RO

Spre rușinea mea am tratat cu neseriozitate vizita generalului Nicolae Ciucă la Bruxelles unde a fost trimis să primească noi ordine de la Înalta Poartă. În urmă cu puțin timp am văzut o postare a unui coleg de breaslă cu poza generalului Nicolae Ciucă și a doamnei comisar Ursula von der Leyen lângă o toaletă.

Nu e nimic nou sub soare. Astăzi, liderii din țările bananiere pândesc toaletele pentru a reuși să obțină o strângere de mână cu mai marii lumii. În această categorie a ajuns și România din cauza polticienilor trădători și a slugilor ce ling clanțele ambasadelor străine. La 32 de ani de la lovitura de stat sovietică organizată de Ion Iliescu, România a căzut pradă câinilor sălbatici din eșalonul doi al Partidului Comunist Român și a fiilor acestora.

Acești bandiți au devalizat țara și au alternat la putere spre disperarea poporului român ajuns la porțile străinătății. PSD/PNL/UDMR, fostul și actualul FSN, în siaj cu agenția de spionaj francez Uniunea Salvăm Rezerviștii, se află azi la putere, cam în aceeași formulă, dar cu alte personaje la butoane. Oare ce blestem a fost aruncat asupra poporului român de avem asemenea conducători cu apucături de slugă.

Nicolae Ciucă, un militar la formare, murdărește uniforma de general și pătează imaginea României în lume. Ciucă al nostru este agramat, atât în limba română cât și în engleză, personaj cu o carieră fulminantă ajuns peste noapte al doilea om în stat. A promis că nu va face politică dar azi e premier. Politicianul Ciucă a demonstrat că poate fi sluga perfectă pentru Klaus Iohannis, președintele statului eșuat.

Cei care l-au făcut doctor pe generalul la apelul bocancilor, Nicolae Ciucă, trag astăzi foloasele pentru investiția făcută în acest trădător de țară ce ocupă temporar Palatul Victoria. Pentru cei care nu știu, Ciucă era și pe front, și la Craiova, dar în același timp făcea și un doctorat la The U.S. Army War College.

Un astfel de doctorat se poate obține doar dacă plătești o taxă și bineînțeles doi ani prezență fizică la cursuri. La fel ca Elena Ceaușescu, Nicolae Ciucă este și el un doctor de renume internațional. Nu ar fi nici o mirare, așa ca un arc peste timp să aflăm că generalul se află în solda tovarășilor de la Washington.

Nu o să intru aici în date și documente pe care le posed despre acest impostor ajuns în fruntea statului român. Nicolae Ciucă a uitat în primul rând să asculte de povața părinților săi: „Nu e bine pentru el că a ajuns premier!”

Acei oameni simpli din Oltenia nu știu prin ce presiuni trec cei care pică în capcana serviciilor de spionaj, iar toată activitatea omului Nicolae Ciucă ne duce cu gândul la acest lucru. Contractele dubioase pentru armament oferite fratelui mai mare de către Nicolae Ciucă în perioada cât a fost premier interimar, și nu numai, ne arată că țara noastră are statut de colonie. Cum spunea Larry Watts: „Ferește-mă Doamne de prieteni!”

Adrian Zuckerman – Ciucă NicolaeCiucă Nicolae – Ursula von der Leyen

România este găurită informativ la cel mai înalt nivel de către serviciile de spionaj ale țărilor aliate,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.