Ce mari și frumoase au crescut fiicele Alinei Sorescu. Ce se întâmplă acum cu ele, după divorțul părinților

2 min read
Ce mari și frumoase au crescut fiicele Alinei Sorescu. Ce se întâmplă acum cu ele, după divorțul părinților

Ce se întâmplă cu fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după divorț
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010, iar patru ani mai târziu a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță pe nume Elena Carolina, astăzi în vârstă de 9 ani. În aprilie 2016, s-a născut și cel de-al doilea copil al cuplului, tot o fetiță – Ana Raisa.

Micuțele sunt extrem de afectate de divorțul părinților lor. Din păcate, cei doi nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește custodia micuțelor, astfel că au ajuns să se judece în instanță. Magistrații au decis ca fetele să locuiască o săptămână cu Alina Sorescu și una cu Alexandru Ciucu, decizie care i se pare nedreaptă artistei. Invitată recent la emisiunea „Vorbește Lumea”, Alina Sorescu a vorbit despre cât de greu le este fetițelor să se acomodeze cu noua viață și spune că aceasta schimbare – de a locui o o săptămână la mama lor și una la tată – le-a bulversat.
„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie aia. (…) Când ai plâns ultima oară? Cred că a văzut toată lumea, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident. Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu”, a povestit artista.

De altfel, paparazii Spynews au surprins o scenă sfâșietoare în urmă cu câteva săptămâni, când Alexandru Ciucu a mers să le ia pe Carolina și Raisa de la mama lor. Micuțele au început să plângă și cu greu a reușit artista să le convingă să urce în mașina tatălui lor.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.